Om Halfdans Vænge

65 nyudstykkede villagrunde til salg

”Det findes et område, hvor landskabet udgøres af store, sammenhængende bakkede markarealer – kantet af levende hegn. Kysten kan fornemmes, men ikke ses og i horisonten afgrænses området af mindre skovstykker.”

De åbne vidder og den mangfoldige natur giver området karakter og identitet, og gør det til et attraktivt boligområde. Det varierede landskab sikrer plads til naturaktiviteter og fritidsliv med god livskvalitet. Området er enestående af sin art og vidner om en fortid rig på historie -et pragtfuldt åndehul tæt på skoler, Herlufsholm kostskole, rideskole, 18 hullers golfbane, indkøbsmuligheder og kun 2-3 km. fra den vidunderlige Karrebæk Fjord. De nyudstykkede parceller må bebygges med op til 25% og her er ingen byggepligt.

Denne tidligere herregårdsjord er Halfdans Vænge, et nyt, spirende boligkvarter på ca. 14 ha med 65 parceller varierede i størrelsen fra 800 til 1.150 m2. Den nye udstykning ligger i forlængelse af det attraktive Digtervejskvarter kun 5 minutters kørsel fra Næstved Bymidte. De nyudstykkede parceller må bebygges med op til 25 %. Se anden nyttig information om området i lokalplanen for området nedenfor.

NYTTIGE LINKS:
Lokalplan for Halfdans Vænge (PDF)

KONTAKT:
EDC Poul Erik Bech
Ringstedgade 28
4700 Næstved
Tlf: 55 78 66 00
Att: Nicky Rud
Mail: rud@edc.dk
Mobil: 21 79 15 58